Koostisosad
Portsjonid: 4
- 500 g halloumi juustu
- 1 sibul (punane)
- ½ suvikõrvitsat
- ½ baklažaani
- 175 ml taimeõli (jagatud)
- 1 tl karripulbrit
- 100 g sinepit
- 30 g suhkrut
- 10 g mett
- 4 burgerikuklit
- 4 radicchio-lehte
- 2 piparmündioksa
- soola
- pipart
- praadimiseks taimeõli
Tööriistad: lõikelaud, nuga, sügavkülmikukott, praepann, tangid, pliit, suur kauss, vispel, küpsetusplaat, küpsetuspaber, sakiline nuga, spaatel, pintsel
Lõigake sibul rõngasteks. Viilutage halloumi, suvikõrvits ja baklažaan.
Lisage külmutuskotti osa taimeõli, karripulbrit, soola ja pipart. Loksutage kotti, et koostisained seguneksid. Seejärel lisage Halloumi viilud. Viige külmikusse ja laske seista u. 30 - 60 minutit.
Kuumutage pannil veidi taimeõli. Praadige baklažaaniviilud keskmisel kuumusel mõlemalt poolt u. 3 - 5 minutit. kuni need on kergelt röstitud ja pehmed. Maitsestage soola ja pipraga. Eemaldage pannilt ja tõstke kõrvale.
Praadige samal pannil suvikõrvitsaviilud u. 2 - 3 minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks ja pehmeks. Vajadusel lisage veel õli. Pange kõrvale.
Kuumutage ahi temperatuurini 200 ° C (400 ° F). Vahustage suures kausis sinep, suhkur ja mesi kokku.
Samaaegselt segamiseni lisage aeglaselt valades ülejäänud taimeõli. Segage, kuni moodustub kreemjas kaste. Maitsestage soola ja pipraga.
Lõigake burgeri kuklid pooleks ja asetage vooderdatud küpsetusplaadile. Röstige eelkuumutatud ahjus temperatuuril 200 ° C (400 ° F) umbes 4 - 6 minutit.
Kuumutage praepannil taimeõli keskmisel kuni kõrgel kuumusel. Praadige Halloumi juustu u. 2 - 3 minutit mõlemalt poolt kuni see on kergelt pruunistunud.
Pintseldage iga burgeripoolt meesinepikastmega. Alumisele osale asetage radicchio ja peale kiht juustu, suvikõrvits, baklažaan ja sibularõngad. Võtke piparmündilehed ja asetage köögiviljadele. Lisage kastet, asetage peale kukli ülemine osa ja nautige isetehtud friikartulitega!
Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.