Koostis
Portsjonid: 4
- 500 g tagliatelle
- 300 g kastanit (kooritud)
- 400 g seeni
- 2 sibulat
- 4 kevadist sibulat
- 2 küüslauguküünt
- 8 spl oliiviõli
- 500 ml kreemi
- 1 sidrun (mahl)
- 50 g parmesani
- soola
- pipart
- kevadsibulad garneeringuks
Töövahendid: lõikelaud, nuga, suur pott, praepann, peenike riiv, tsitruspress, sõel
Hakkige kevadsibulad peeneks. Hakkige sibul ja küüslauk. Eemaldage seentelt varred, seejärel tükeldage need neljaks. Hakkige kooritud kastanid.
Lisage pasta suurde potti soolaga maitsestatud vette ja keetke vastavalt pakendi juhistele al dente.
Kuumutage oliiviõli praepannil keskmisel kuni kõrgel kuumusel. Lisage sibul ja küüslauk ning pruunistage poolläbipaistvaks. Seejärel lisage seened ja hautage u. 5 minutit. Maitsestage soolaga. Lisage tükeldatud kastanid ja keetke u. 3 min.
Glasuurige kreemiga ja küpsetage umbes 4 min. Pigistage sidrunist mahl välja. Riivige parmesan peeneks. Maitsestage soola, pipra ja sidrunimahlaga. Lisage parmesan ja segage.
Nõrutage pasta, asetage praepannile ja segage. Serveerige pasta ja kaunistage kevadsibulatega. Nautige!
Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.