Koostis
Portsjonid: 2
- 200 g kinoad
- 1/2 puljongikuubikut
- 400 g kirsstomateid
- 1 spl rosmariini
- 1/2 avokaadot
- 2 spl oliiviõli
- 1 tl agaavisiirupit
- 1 spl valget miso-pastat
- 1 spl sinepit
- 1 tl taimeõli
- 2 spl mahedamaitselist taimeõli
- 1 tl sidrunimahla
- 1 spl vett
- 2 muna
- 30 g beebispinatit
- 2 tl dukkahit
- 1 spl punapeedi idusid
- meresoola
- pipart
- serveerimisel sidrunimahla
Töövahendid: suur kastrul, sõel, praepann, lõikelaud, nuga, spaatel, väike kauss, väike kastrul
Asetage kinoa sõelale ja loputage voolava vee all. Valage kastrulisse puhas vesi, lisage kinoa ja puljongikuubik ning keetkel vastavalt pakendi juhistele. Asetage kõrvale.
Lõigake tomatid pooleks. Võtke rosmariinivars ja hakkige jämedalt. Eemaldage südamik ja koorige avokaado, lõigake suupärasteks kuubikuteks ja pange kõrvale. Lisage keskmisel-kõrgel kuumusel pannile oliiviõli. Lisage tomatid, rosmariin ja agaavisiirup ning keetke u. 15 minutit või kuni tomatid paksenevad. Segage aeg-ajalt, siis tõstke kõrvale.
Misokastme jaoks lisage väikesesse kaussi valge miso pasta, sinep, seesamiõli, mahedamaitseline taimeõli, sidrunimahl ja vesi ning segage, kuni tekstuur on ühtlane. Maitsestage soola ja pipraga.
Valage väikesesse kastrulisse vett ja laske keema. Keetke mune u. 6 minutit, koorige, siis pange kõrvale. Lisage serveerimiskaussi kinoa ja avokaado kuubikud, keedetud tomatid ja värske beebispinat. Pange muna keskele ja serveerige kauss miso-kastmega, kaunistage dukkahi ja punapeedi idudega. Lisage soovi korral rohkem soola, pipart ja sidrunimahla ja nautige!
Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.