Koostisosad
Portsjonid: 16
- 150 g üheteranisu või speltanisu
- ½ tl küpsetuspulbrit (gluteenivaba)
- 2 spl kookossuhkrut
- 70 g kookosõli (soe)
- 150 g Kreeka lambapiimajogurtit (10 % rasva)
- ¼ tl soola
- 1 spl mandlilaaste
- 1 spl kasesuhkrut või kookossuhkrut
- ¼ tl kaneeli
- 1 õun
- pealeraputamiseks jahu
Töövahendid: suur segamiskauss, köögirätik, küpsetusplaat, küpsetuspaber, pliit, lõikelaud, nuga, väike segamisnõu, koorimisnuga, valtspink, jahutusrest (soovi korral)
Segage suures kausis üheteranisu, küpsetuspulber, kookossuhkur ja sool. Segage hulka jogurt ja kookosõli ning töödelge kätega ühtlaseks tainaks.
Katke segamiskauss köögirätikuga ja laske külmkapis u. 30 minutit seista. Katke küpsetuspaberiga.
Vahepeal tükeldage mandlid ja segage kasesuhkru ja kaneeliga. Kuumutage ahi temperatuurini 150 ° C (300 ° F) altpoolt.
Jahuga kaetud pinnal rullige tainas ümmarguseks (umbes 26 cm / 10 tolli). Vajadusel kasutage rullimisalust ja lisage jahu. Lõigake tainas 16 võrdseks kolmnurgaks.
Koorige, eemaldage südamik ja viilutage õun. Laotage osa mandli-kaneeli segust taigna kolmnurkadele. Iga taignatüki välisosale asetage õunaviil.
Rulliga õunatükid taignatüki sisse.
Asetage mini-croissantid küpsetusplaadile ja lisage ülejäänud mandli-kaneelisegu. Tõstke ahju ja küpsetage u. 15-18 minutit temperatuuril 150 ° C. Laske jahtuda. Nautige!
Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.