Koostisosad
Portsjonid: 2
- 6 spl rohelise jumalanna kastet
- 180 g tuunikalakonservi
- 4 viilu haput leiba
- 1 varsseller
- 1 šalottsibul
- soola
- pipart
- võid praadimiseks
Töövahendid: kauss, kummist spaatel, lõikelaud, nuga, praepann
Viilutage seller õhukesteks tükkideks ja lisage kaussi. Lõigake šalottsibul õhukesteks viiludeks ja lisage kaussi. Nõrutage tuunikala ja lisage kaussi. Lisage rohelise jumalanna kaste, maitsestage soola ja pipraga maitse järgi ja segage.
Kuumutage praepann keskmisel või kõrgel kuumusel. Lisage võid. Pange üks viil leiba pannile ja praadige u 2 min. Pange lusikaga leivale natuke tuunikalasalatit. Katke teise leivaviiluga, lisage pannile veel võid ja praadige. Praadige kuni leib on kuldpruun. Eemaldage tulelt ja nautige kohe!
Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.