Skip to Content

TERIYAKI LÕHE

Koostis
Portsjonid: 2

  • 2 rohelist sibulat
  • 100 ml köögiviljapuljongit
  • 100 ml sojakastet
  • 15 ml mirinit
  • 1 spl mett
  • 2 lõhefileed
  • pipart

Töövahendid: lõikelaud, nuga, kastrul, supilusikas, taldrik, pliit, kuumakindel pann

Hakkige roheline sibul.

Segage kastrulis keskmisel kuni kõrgel kuumusel köögiviljapuljong, sojakaste, mirin ja mesi. Keetke, kuni maht on poole võrra vähenenud, u. 10–15 minutit.

Kuumutage ahi temperatuurini 180 ° C (350 ° F). Asetage lõhe kuumakindlale pannile. Pintseldage teriyaki kastmega, et kõik küljed oleksid ühtlaselt kaetud. Küpsetage lõhet eelsoojendatud ahjus temperatuuril 180 ° C (350 ° F), u. 10–12 minutit. Võtke kala ahjust ning asetage alusele. Serveerimiseks kaunistage rohelise sibulaga ja maitsestage pipraga.

KARDATE MUSTUST? ÄRGE KARTKE!

Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.

Avastage rohkem

  • Ei mingeid vabandusi! Koos hea toidu nautimiseks on alati hea põhjus. Leidke see endale siit!

  • Kes ütles, et nõude pesemine peab olema igav? Meie nippide ja mängudega on see kindlasti lõbus! (Ja meie võimsate toodete abiga on nõude pesemine imelihtne!) Proovige kohe!