Koostis
Portsjonid: 2
- 2 rohelist sibulat
- 100 ml köögiviljapuljongit
- 100 ml sojakastet
- 15 ml mirinit
- 1 spl mett
- 2 lõhefileed
- pipart
Töövahendid: lõikelaud, nuga, kastrul, supilusikas, taldrik, pliit, kuumakindel pann
Hakkige roheline sibul.
Segage kastrulis keskmisel kuni kõrgel kuumusel köögiviljapuljong, sojakaste, mirin ja mesi. Keetke, kuni maht on poole võrra vähenenud, u. 10–15 minutit.
Kuumutage ahi temperatuurini 180 ° C (350 ° F). Asetage lõhe kuumakindlale pannile. Pintseldage teriyaki kastmega, et kõik küljed oleksid ühtlaselt kaetud. Küpsetage lõhet eelsoojendatud ahjus temperatuuril 180 ° C (350 ° F), u. 10–12 minutit. Võtke kala ahjust ning asetage alusele. Serveerimiseks kaunistage rohelise sibulaga ja maitsestage pipraga.
Pärast seda, kui olete lõpetanud oma momendi #enjoytogether, ei ole vaja määrdunud nõude üle muretseda.
Somat eemaldab ka kõige tõrksama mustuse nagu rasva ja põhjakõrbenud toidu, nii et nõud saavad uuesti hõlpsalt ja laitmatult puhtaks.